Containere Santier de Vanzare Vaslui

BENEFICIILE CONSTRUIRII UNEI CASE DIN CONTAINERE BIROU -

Containere santier de vanzare Vaslui

Containere santier de vanzare in Vaslui - preturi incepand de la 1300 E Nou

Containerele de santier pot fi optimizate conform functionalitatii dorite si sapatiului pe care il aveti la dispozitie, deoarece structura containerelor permit plasarea acestora in diverse locatii; Containerele santierconstrutie cu dimensiuni prestabilite sau executate in functie de cerintele clientului sunt incaperi ce ofera confortul necesar unui santier de constructii. Daca doriti sa comandati un container de santier trebuie sa stii ca acestea au: O structura eficienta ce permite supraetajarea acestora de pana la 4 etaje ( cladire de containere cu 4 nivele); Containerele santier pot fi construite la comanda, se pot mobila, se pot compartimenta si pozitiona cu elemente sanitare in interiorul acestora.

Containere Vaslui: Containere santier De Vanzare

Containere santier de vanzare Vaslui containere santier de vanzare dimensiune containere 9000 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime containere santier dimensiune containere 6058 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime. containere santier dimensiune containere 7500 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.

Suntem o societate specializata in productia de containere santier in Vaslui. Vindem si inchiriem containere santier in toate localitatile din Romania. Santierele de constructii implica si nevoia de amenajare a unor adaposturi pentru inspectori, sefi de santier si muncitori.

Containere Santier Vaslui: incepand de la 1300 E Nou

91% clienti mutumiti (87 voturi)

OFERIM CONSULTANTA TEHNICA SI REALIZAM PROIECTE 3D LA 360 DE GRADE PRIN CARE SE ASIGURA ALEGEREA SOLUTIEI TEHNICE OPTIME SI UTILIZAREA RATIONALA A RESURSELOR MATERIALE SI UMANE ALOCATE ORICAREI INVESTITII. In calitate de producator am implementat normele de calitate ISO9001/2008 si garantam respectarea celor mai riguroase standarde in vigoare. Compania noastra produce containere( birou - santier - locuinta ) metalice monobloc sau modulare de ultima generatie, dupa cele mai noi si imbunatatite metode tehnice de proiectare si structurare, pentru tot teritoriul tarii.

Producem containere in Vaslui metalice tip:

Containere santier . Containerele santier produse de noi au un sistem de rezistenta solid, ce asigura rezistenta pentru o perioada lunga de timp factorilor de mediu, mutarilor repetate. Containerele santier sunt destinate spatiilor de birouri ce pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale (intalniri de afaceri, training, secretariat, sala de sedinte, etc). Realizam containere santier la diferite dimensiuni, cu lungimi variabile de 3, 4, 6, 7.5 sau 9 metri. Pentru detalii containere santier, vanzari containere santier sau inchiriere containere santier, ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.569.929 sau prin e-mail: info@containere-galati.ro .